Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Veldrijden Wk Junioren


Hoogerheide 5 02 2023 Cycling Wk Veldrijden Junioren Mannen Senna Remijn Wordt Tweede Op De Wk Photo By Pro Shots Sipa Usa Stock Photo Alamy

De wereldkampioenschappen veldrijden worden jaarlijks georganiseerd door de Internationale Wielerunie Er worden WKs verreden in de categorieën elite mannen en vrouwen beloften mannen en. Datum 30 januari 2022 Starttijd 1100 1800 uur. De wereldkampioenschappen veldrijden 2021 werden gehouden op 30 en 31 januari in Oostende in België De geplande wedstrijden voor de junioren. Jan Christen is de nieuwe wereldkampioen veldrijden bij de junioren Op het WK in Fayetteville versloeg hij Aaron Dockx en Nathan Smith in de eindsprint. Zoe Bäckstedt heeft op indrukkwekkende wijze het wereldkampioenschap veldrijden bij de junioren in de wacht gesleept..


In de zware Wereldbekercross van Gavere acteerde de wereldkampioene te wisselvallig. Acht op acht voor Fem van Empel Na een maand afwezigheid kroonde de wereldkampioene zich in. WK veldrijden 2023 in Hoogerheide Ned vrijdag 3 februari. Wereldkampioenschappen veldrijden 2022 - Vrouwen elite. Uw gids voor het WK veldrijden in Fayetteville..



Wk Veldrijden 2023 In Hoogerheide Voorbeschouwing Beloften Mannen Thibau Nys Als Favoriet Wielerflits

Livestream verslagen reacties analyses vooruitblikken video en uitslagen van het wereldkampioenschap veldrijden bij de vrouwen en mannen in Hoogerheide Volg het WK veldrijden op de voet. Volg de Wereldbeker veldrijden op de voet met uitslagen en klassementen Livestream verslagen reacties analyses vooruitblikken video en uitslagen van de Wereldbeker veldrijden bij de. WK veldrijden 2023 Datum 3-5 februari 2023 Plaats Hoogerheide Nederland Editie 74 Organisator WK Cyclo-Cross Hoogerheide 2023 BV. De wereldkampioenschappen veldrijden worden jaarlijks georganiseerd door de Internationale Wielerunie Er worden WKs verreden in de categorieën elite mannen en vrouwen beloften mannen en. In de Leiderstrui zette hieronder het volledige programma voor je op een rijtje en hield tijdens het WK natuurlijk de uitslagen voor je bij Uitslagen WK veldrijden 2023 vrijdag 3..


Kijk en luister op de Sporza-kanalen TV Kijk zaterdag en zondag afwisselend op Eén en Canvas naar het. Alle uitzendingen van Sporza op radio TV en livestream. Uw gids voor het WK veldrijden in Fayetteville Starturen tv-uitzendingen livestream en Belgen za. Het WK veldrijden wordt door diverse omroepen live op tv uitgezonden..


Komentar